Verkkolaitteiden tarkasteleminen

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Kaspersky-sovellus näyttää seuraavat tiedot Wi-Fi-verkkoon tai langalliseen Ethernet-verkkoon yhdistetyistä laitteista:

Jos kotiverkossasi havaitaan reititin, sen laitekortti ehdottaa Kaspersky VPN Secure Conectionin asennusta reitittimeen Kaspersky VPN:n käyttöönottoa varten. Saatavilla vain Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

Kaspersky VPN -ominaisuudet eivät ole käytettävissä joillakin alueilla.

Verkkoosi yhdistettyjen laitteiden tarkasteleminen

Laitetyypin muuttaminen

Laitetyypin muuttaminen: